achtergond
Tuinontwerp en ideeën - Huizen en Hilversum

Tuinontwerp

Waarom een tuinontwerp?

Wilt u een tuin die in harmonie is met uw persoonlijke wensen en met name uw gevoel dan is een tuinontwerp een essentieel onderdeel bij het realiseren van uw nieuwe tuin.

Wat komt er allemaal bij kijken?

Ons doel is om uw buitenleven volledig te laten aansluiten op uw woning en woonomgeving.
Dit betekend dat ieder ontwerp een persoonlijk en uniek maatwerk product is waarin alle onderdelen voor dit buitenleven te voorschijn komen. Dit kunnen onder andere zijn:

  • beplantingsplan
  • verlichtingsplan
  • inrichting met tuinmeubels en ornamenten
  • vijvers
  • terrassen
  • Tuinhuis
  • overkapping
  • automatisering van grasmaaien tot beregening

Om dit specifiek voor u in kaart te brengen zal de ontwerpster allereerst een intake gesprek bij u thuis hebben. Tijdens dit eerste gesprek zal zij alle mogelijke onderdelen, de huidige situatie maar vooral uw persoonlijke wensen en gevoel inventariseren.

Op basis van deze inventarisatie ontvangt u een gerichte offerte.

Na het toekennen van de opdracht zal zij het ontwerp gedetailleerd voor u uitwerken en presenteren. Tijdens deze fase zal er zeer specifiek op elk onderdeel, materialen, beplanting etc in worden gegaan. Ook kunnen dan eventuele aanpassingen of wijzigingen worden besproken voor het definitieve ontwerp.

Op basis van het definitieve ontwerp wordt een gespecificeerd voorstel voor de realisatie van uw nieuwe tuin uitgewerkt.

Wat is het voordeel?

Dit tuinontwerp is een ideaal uitgangspunt voor een persoonlijk en gedegen aanleg. Het is niet alleen een handige blauwdruk voor tussen tijdsoverleg en bijsturing van het proces. Maar het levert zeer zeker ook een financieel voordeel op doordat het tuinoppervlak vooraf exact is ingemeten en op schaal is getekend. Hierdoor zal de realisatie van het proces sneller en efficiënter verlopen.

Waarom Ruim-Tuin en Tuinontwerp Van Dis?

Wij zijn er van overtuigd dat het maken van een uniek tuinontwerp op basis van klant specifieke wensen echt een creatieve gave is en niet louter een technische handeling. Voor deze expertise maken wij al jaren naar grote tevredenheid van ons en onze klanten gebruik van Tuinontwerp Van Dis.

In Manon van Dis hebben wij de geschikte partner gevonden om met haar creatieve kwaliteiten en capaciteit om buiten kaders te denken het gehele spectrum in tuin ontwerp aan te bieden. Door deze sterke samenwerking kunnen wij u niet alleen een uniek tuinontwerp bieden maar ook een optimale uitvoering van het project realiseren.

Hieronder een link naar de site van Tuinontwerp Van Dis met een impressie en uitleg over de werkwijze.

Website Tuinontwerp Van Dis